Senarai web yang berguna untuk korang update blog.
Written by : hamizashuhada on Saturday, 2 March 2013 | 02:30 | 3 comments

Assalamualaikum and hye ♥
Kali ni aku nak bagitahu korang beberapa laman web yang boleh tolong memudahkan kerja korang meng-edit blog.Ada certain ni yang aku selalu guna.Ada juga yang aku baru jumpa tadi.Whatever it is ,aku nak share je dengan korang so takdelah aku senang sorang-sorang right ?

Okay setakat ni tu jelah yang aku tahu.Maybe korang boleh try.Okay bye :)
Blogger Nurrul said...

NIce sharing :D
Nurrul pun selalu gak terjah semua web ini :D

 
Anonymous zahidahwahid said...

thank for sharing...

 
Blogger fiqah hamed said...

Wah..rajinnya dia..thanks share..^^

 

Post a Comment