Mental Breakdown.
Written by : hamizashuhada on Wednesday, 13 March 2013 | 03:10 | 0 comments

Assalamualaikum and hye ♥

Wahhhh,akhirnya aku berjaya bertahan tak online selama dua minggu.Ini satu pencapaian yang membanggakan betul tak? ahahaha.Yup,to be honest aku memang tak pernah tak online lama macam ni sejak dah ada balik broadband ni.So,bila bertahan dua minggu ni macam bangga ah gak kan?hikhok.
HUUUUUUUUUUUUUU ._.
Berbalik kepada topik.Aku malas nak story panjang-panjang sebab lepas ni pun korang takkan nampak post ni dah since aku nak update tutorial pulak.
Untuk kali pertamanya perdagangan aku dapat 60 something.Sedikit frust disitu.Okay  bukan sedikit tapi banyak.Memang sedih,patah hati,sakit hati dan pelbagai rasa lagi tapi akhirnya aku sedar,mungkin aku tak cukup study lagi kot.Mungkin aku kena banyakkan lagi latihan.Mungkin aku terlampau confident dengan perdagangan sebab aku selalu dapat at least 70 keatas.Aku rindu nak dapat perdagangan 80 lebih :( Takpelah,mungkin Allah nak aku berusaha lebih untuk next exam.
Balik rumah,aku terus cerita kat mama.Entah mungkin aku sedih sangat kot.Nasib mama tak marah.Mama cakap takpe,aku boleh try lagi.Tapi bukan macam tu.64 bukan markah yang aku nak. ._.
Sejujurnya exam kali ni aku banyak drop.I don't know why.Nak kata aku asyik online je,sepanjang minggu exam tu aku langsung tak sentuh lappy.Ni baru buka balik.Mungkin betullah aku kena WORK HARDER.Aku tak nak berterusan dapat markah teruk macam ni.Setakat ni aku baru dapat 1A,tu pun Bahasa Melayu.Ekonomi pun 73 je.Math 63.
Teruk kan?Nak buat camne?Bila aku fikir balik ni je rezeki aku.Lepas ni aku kena berusaha lebih untuk exam yang akan datang.Harus!

Rindu template lama aku : (

Post a Comment